Bagom Bland Selv Frø

Bland Selv Frø er en webshop, hvor du kan købe Danmarks billigste og bedste frø - alle til samme pris. Frøene er 100% økologiske, så du får det bedste af det bedste uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har et bredt udvalg af grøntsagsfrø, blomsterfrø og krydderurtefrø til haven, drivhuset eller dine yndlings krukker. Vil du gerne vide mere om historien og personerne bag Bland Selv Frø? Så er du det helt rigtige sted på vores side

Glad kunde

Vejen dertil

Vi så priserne på frøposer og tænkte, at det kunne vi gøre billigere. Vi så et hul i markedet og en god mulighed for at sælge økologiske frø i topkvalitet til en pris, hvor alle kan være med. Vi synes, at alle skal have muligheden for at se frø spire og få glæden ved at høste sine egne grøntsager. Derfor koster alle vores frøposer også kun 12,95 DKK, uanset om du vælge blomsterfrø, krydderurtefrø eller grøntsagsfrø. Vi synes ikke, det skal være prisen, der afgør, hvad du dyrker. Prisen skal give muligheden for at eksperimentere med grøntsager, man aldrig før har prøvet.

Køb dine frø

Men hvordan er den lave pris mulig?

Vores pris på kun 12,95 DKK virker måske næsten for godt til at være sandt. Men den er god nok. Grunden til at vi kan sætte prisen så lavt, er enkelt, at vi køber direkte fra producenten, og derefter selv pakker frøposerne. Det betyder, at vi undgår alle de dyre mellemled, der normalt er i processen.

Det ændrer bestemt ikke på kvaliteten, og vi pakker gerne selv frøposerne, så du kan få glæde af økologiske frø til overkommelige priser.

Vi har en vision om at blive Danmarks førende forhandler af økologiske frø, og derfor vil vores sortiment også blive udvidet løbende med flere sorter og andre spændende og nye varianter. Det er vigtigt for os, at vi ikke går ned på kvaliteten, og at vores frø er på et højt niveau.

Hvad siger andre?

Hvad siger andre?

"Det er så fantastisk at man kan købe billige økologiske frø til kun 12,95 kr. pr pose. Nu hvor man skal spare lidt, så er det et fantastisk koncept"

Anne N.

Love it so much

Synes det er en kanon service jeg har fået hele vejen igennem. DAO have smidt min pakke væk og da jeg intet hørte fra DAO, ringede jeg til Bland Selv frø og der var ingen problemer, de sendte mig en ny pakke og det er jeg virkelig glad for. Så 1.000 tak herfra.

Jack K.

Love it so much

Lækre produkter og god service- selvom der var få begynder fejl - med en mangel i min levering, blev det fikset hurtigt.

Josefine

Del dit have projekt med #blandselvfrø

Vi elsker at se jeres haver komme til liv!