Gør-det-nemt pakker

Har du svært ved at vælge hvilke økologiske frø, du skal have i køkkenhaven? Vi har gjort det nemt for dig og har samlet vores populære pakkeløsninger. Uanset om du ønsker at dyrke krydderurter eller grøntsager, så har vi pakker, der med garanti giver dig grønnere fingre.

Pige der sår

Vejen dertil

Vi så priserne på frøposer og tænkte, at det kunne vi gøre billigere. Vi så et hul i markedet og en god mulighed for at sælge økologiske frø i topkvalitet til en pris, hvor alle kan være med. Vi synes, at alle skal have muligheden for at se frø spire og få glæden ved at høste sine egne grøntsager. Derfor koster alle vores frøposer også kun 10,95 DKK, uanset om du vælge blomsterfrø, krydderurtefrø eller grøntsagsfrø. Vi synes ikke, det skal være prisen, der afgør, hvad du dyrker. Prisen skal give muligheden for at eksperimentere med grøntsager, man aldrig før har prøvet.

Køb dine frø

Hvad siger andre?

"Det er så fantastisk at man kan købe billige økologiske frø til kun 10,95 kr. pr pose. Nu hvor man skal spare lidt, så er det et fantastisk koncept"

Anne N.

Synes det er en kanon service jeg har fået hele vejen igennem. DAO have smidt min pakke væk og da jeg intet hørte fra DAO, ringede jeg til Bland Selv frø og der var ingen problemer, de sendte mig en ny pakke og det er jeg virkelig glad for. Så 1.000 tak herfra.

Jack K.

Lækre produkter og god service- selvom der var få begynder fejl - med en mangel i min levering, blev det fikset hurtigt

Josefine

Glad kunde

Del dit have projekt med #blandselvfrø

Vi elsker at se jeres haver komme til liv!