Bagom Bland Selv Frø

Bland Selv Frø er en webshop, hvor du kan købe Danmarks måske billigste og bedste frø - alle til samme pris. Frøene er 100% økologiske, så du får det bedste af det bedste uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har et bredt udvalg af grøntsagsfrø, blomsterfrø og krydderurtefrø til haven, drivhuset eller dine yndlings krukker. Vil du gerne vide mere om historien og personerne bag Bland Selv Frø? Så er du det helt rigtige sted på vores side.

Hvordan er den lave pris mulig?

Vores pris på kun 12,95 DKK virker måske næsten for godt til at være sandt. Men den er god nok. Grunden til at vi kan sætte prisen så lavt, er enkelt, at vi køber direkte fra producenten, og derefter selv pakker frøposerne. Det betyder, at vi undgår alle de dyre mellemled, der normalt er i processen.

Det ændrer bestemt ikke på kvaliteten, og vi pakker gerne selv frøposerne, så du kan få glæde af økologiske frø til overkommelige priser.

Gør som +10.000 andre haveelskere

Anne N.

Billige økologiske frø til kun 12,95 kr. pr pose.

Det er så fantastisk at man kan købe billige økologiske frø til kun 12,95 kr. pr pose. Nu hvor man skal spare lidt, så er det et fantastisk koncept

Jack K.

Kanon service jeg har fået hele vejen igennem

Synes det er en kanon service jeg har fået hele vejen igennem. DAO have smidt min pakke væk og da jeg intet hørte fra DAO, ringede jeg til Bland Selv frø og der var ingen problemer, de sendte mig en ny pakke og det er jeg virkelig glad for.

Josefine

Lækre produkter og god service

Lækre produkter og god service- selvom der var få begynder fejl - med en mangel i min levering, blev det fikset hurtigt.

Marie Møhl

Glimrende udvalg og service

Glimrende udvalg og service til min første seriøse havesæson

Laurine Jørgensen

Prima service, gode frøposer og hurtig levering

Pakken med frø ankom 4 dage efter bestilling.
Alt var i orden.
Frøene er pakket ind i meget små plastikposer, hvis gør dem nemmere at opbevare end de klassiske papirposer.

Anne Marie Thulstrup

Jeg er meget begejstret for Bland Selv Frø

Jeg er meget begejstret for Bland Selv Frø. Udvalget er super godt og de har både de mere gængse ting samt de lidt mere specielle. Frøposerne er også en tilpas størrelse til en almindelig køkkenhave og så er det hele økologisk, hvilket er et stort plus.

Birgitte Christensen

Hurtigt, økologisk og endda billigt

Endnu en god ting er, at poserne er gennemsigtige.
Jeg vil bestemt anbefale "Bland Selv Frø", når samtalen falder på have, grøntsager, frø og økologi.

Del dit have projekt med #blandselvfrø

Vi elsker at se jeres haver komme til liv!