EU Økologisk

Om os

Bagom Bland Selv Frø

Bland Selv Frø er en webshop, hvor du kan købe billige frø af god kvalitet - alle til samme pris. Frøene er 100% økologiske, så du får det bedste af det bedste uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi har et bredt udvalg af grøntsagsfrø, blomsterfrø og krydderurtefrø til haven, drivhuset eller dine yndlings krukker.

Vil du gerne lære os bedre at kende? Så er du kommet det helt rette sted!

Hvordan er den lave pris mulig?

Vores pris på kun 16,95 DKK virker måske næsten for godt til at være sandt. Men den er god nok. Grunden til at vi kan sætte prisen så lavt, er enkelt, at vi køber direkte fra producenten, og derefter selv pakker frøposerne. Det betyder, at vi undgår alle de dyre mellemled, der normalt er i processen.

Det ændrer bestemt ikke på kvaliteten, og vi pakker gerne selv frøposerne, så du kan få glæde af økologiske frø til overkommelige priser.

Lær Bland Selv Frø at kende

Frø af højeste kvalitet

Vi tror på, at nøglen til en succesfuld dyrkningsoplevelse starter med de rigtige frø. Derfor har vi ikke sparet nogen anstrengelser for at finde den ideelle frøleverandør til vores frøposer.

Vores rejser har ikke kun været om at vælge de fineste frø; vi har også arbejdet hårdt for at sikre, at hvert frø udstråler kvalitet. Vi har prioriteret høje spiringsprocenter og økologisk dyrkning, så I kan få det bedste ud af hver plante.

Vores nøje udvalgte leverandører

Vores frø leveres fra en familieejet virksomhed i Holland, der fokuserer udelukkende på økologiske frø. Hvert år besøger vi dem personligt for at sikre, at kvaliteten er i top. Deres dedikation til økologi og vores tætte samarbejde er hjørnestenen i vores produktudvalg. Vi er stolte af at kunne tilbyde disse kvalitetsfrø til vores kunder.

Vi elsker glade kunder

Jeanette

Alt ved det er godt!

God pris, god variation i sortimentet. Hurtig service og gode leveringsmuligheder. Vildt fine færdig pakker med frø og små fine medfølgende skilte. Men det hele topper ved du får en KÆMPE E- manual med en kæmpe guide.

Manja

God pris, fint udvalg og økologisk!

Jeg har handlet to gange og har købt mange forskellige frø. Bl.a. to sorter spinat, blomsterblandinger, persille, basilikum 'cinnamon', indianermynte, forårsløg og rucola. Anbefaler.

Brit

Købte frø hos Bland selv frø for første

Købte frø hos Bland selv frø for første gang; var noget skeptisk for antal frø på grund af den meget lave pris. Blev meget positivt overrasket, der var markant flere eksempel vis gulerødsfrø end forventet. Samtidig er der større udvalg, så absolut ikke sidste gang, jeg handler her

Winni

Rigtig godt økologisk tilbud

Har lige købt rigtig mange poser frø fra Bland Selv Frø. De er både økologiske og billige sammenlignet med alle andre firmaer.

Melissa

Spændende og billige frø

Mange spændende frø, til billige penge. Modtog min pakke efter få dage. En fin konvolut med bobleplast og indeni var frøposerne men stor tydelig skrift, hvad der var i.

Susan

Supergod service og fed ide

Supergod service, lækre frø der næsten ikke kan vente med at spire, og virkeligt god ide at man kan nøjes med at købe mindre portioner så man kan gro en masse forskellige lækkerier i sit drivhus og have.

1-2 dages levering
100% Økologisk
Dansk iværksætteri
1-2 dages levering
100% Økologisk
Dansk iværksætteri