En ny serie

Haven i Hune

Velkommen til vores nye haveserie

Velkommen til "Haven i Hune" - serien, hvor vi dykker ned i Anne Justs charmerende have på over 7000 kvadratmeter. Vi giver dig et unikt indblik i alt fra forberedelsen af haven og plantningen til de mange fantastiske øjeblikke, der venter forude. Du kan forvente at få masser af tips og tricks, som du selv kan bruge i din egen have.

Episode 3

Hvordan sikre man haven mod -16 grader?

I denne episode dykker vi ned i, hvordan haven klarer sig under de ekstreme forhold om vinteren, og hvordan de sikrer sig at holde alle planter i live trods de mange minusgrader. Måske kan du få et tip eller to. Se episoden her.

Episode 2

Hvordan planlægger man 7500 m2 have?

I denne episode dag dykker vi ned i kunsten at planlægge en imponerende have på hele 7500 kvadratmeter. I løbet af denne episode udforsker vi de afgørende overvejelser, der opstår, når man står over for opgaven med at skabe en så stor og spændende have.

Episode 1

En rundvisning i haven

I denne episode tager Lene fra Haven i Hune jer med rundt i haven en kold decemberdag og fortæller om haven og hvilke planer, der ligger forude for at gøre sig klar til de mange gæster, der kommer i sæsonen. Der bliver blandt andet eksperimenteret med at så frø i december måned. Er det mon muligt?

Anne Just´s have

Anne Justs Have er en have, der er beliggende i Hune, tæt ved Blokhus og Vesterhavet i Jammerbugt Kommune. Haven blev grundlagt af ægteparret Anne Just og Claus Bonderup i 1991 og åbnede for offentligheden i 1996. Haven dækker 7340 kvadratmeter og består af forskellige haverum og huse.

Læs mere

Vil du gerne se mere?

Hvis du følger os på youtube vil du få besked hver gang vi udgiver en ny episode af vores serie