EU Økologisk

Virksomheder & organisationer

Køb som virksomhed eller organisation

Vi hjælper løbende virksomheder med forskellige forespørgsler, typisk vedrørende salg af større mængder økologiske frø eller skræddersyede løsninger, der kan inkludere egne designs på frøposer, som bevarer virksomhedens identitet.

Frøposer med eget design

Giv dit brand en unik identitet med vores skræddersyede frøposer. Vi hjælper dig helt fra at vælge hvilke frø, der skal være i poserne, til hele designprocessen, hvor vi har interne ressourcer til at hjælpe dig med at nå dine mål. Vi sørger for, at alle frøposer overholder gældende lovgivning, så du kan fokusere på det budskab, du gerne vil formidle.

Skræddersyet løsning

Er du på udkig efter en skræddersyet løsning til din virksomhed eller organisation? Så er vi klar til at hjælpe dig. Vi assisterer med alt fra rådgivning om det projekt, du planlægger at påbegynde, til at præsentere en konkret løsningsforslag, der kan imødekomme jeres behov. Tøv ikke med at kontakte os for at få mere information om vores skræddersyede løsninger.

Større mængder frø

Skal i bruge større mængder af økologiske frø? Vi tilbyder skræddersyede løsninger til større ordrer, og vores rabatter gør det endnu mere attraktivt. Uanset om det er til salg, distribution eller større projekter, er vores mål at gøre frøene tilgængelige for dig i den mængde, du har brug for, til en overkommelig pris. Kontakt os i dag for at lære mere om vores muligheder for større ordrer.

Hør hvordan vi hjalp Dansk Blindesamfund

Samarbejde med Dansk Blindesamfund

I samarbejde med Dansk Blindesamfund har vi haft den store fornøjelse at kunne støtte deres bidragsydere. Som en organisation dedikeret til at hjælpe blinde og svagtseende, har Dansk Blindesamfund længe arbejdet på at udvikle innovative måder at forbedre livskvaliteten for deres medlemmer.

Skal vi også hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at udfylde formularen, hvorefter vi uforpligtende kan tage en snak omkring dit behov.

1-2 dages levering
100% Økologisk
Dansk iværksætteri
1-2 dages levering
100% Økologisk
Dansk iværksætteri