slider image slider_item_WjjAzU
slider image slider_item_WjjAzU
EU Økologisk

B2B

Køb som virksomhed eller organisation

Vi hjælper virksomheder og organisationer med at skræddersy deres næste projekt med spirende produkter såsom økologiske frø eller blomsterløg. Vi tilbyder muligheder for at få lavet egne frøposer, købe større partier, og alt dette kan vi skræddersy til netop din virksomhed eller organisation.

Frøposer med eget design

Giv dit brand en unik identitet med vores skræddersyede frøposer. Vi hjælper dig helt fra at vælge hvilke frø, der skal være i poserne, til hele designprocessen, hvor vi har interne ressourcer til at hjælpe dig med at nå dine mål. Vi sørger for, at alle frøposer overholder gældende lovgivning, så du kan fokusere på det budskab, du gerne vil formidle.

Skræddersyet løsning

Er du på udkig efter en skræddersyet løsning til din virksomhed eller organisation? Så er vi klar til at hjælpe dig. Vi assisterer med alt fra rådgivning om det projekt, du planlægger at påbegynde, til at præsentere en konkret løsningsforslag, der kan imødekomme jeres behov. Tøv ikke med at kontakte os for at få mere information om vores skræddersyede løsninger.

Større mængder frø

Skal i bruge større mængder af økologiske frø? Vi tilbyder skræddersyede løsninger til større ordrer, og vores rabatter gør det endnu mere attraktivt. Uanset om det er til salg, distribution eller større projekter, er vores mål at gøre frøene tilgængelige for dig i den mængde, du har brug for, til en overkommelig pris. Kontakt os i dag for at lære mere om vores muligheder for større ordrer.