Køb som virksomhed eller organisation

Som virksomhed kan du nu købe frø i større mængder hos Bland Selv Frø! Dette er den perfekte løsning til ethvert projekt, uanset om du skal plante en stor have, anlægge en grøn tagterrasse eller dekorere kontorlandskabet. Vi tilbyder et bredt udvalg af frø, der spænder fra blomster til grøntsager og urter, og med vores kvalitetsfrø vil du opleve spændingen ved at se dem spire og gro til smukke planter.

Få en skræddersyet løsning

Hos Bland Selv Frø tror vi på, at hver virksomhed og organisation er unik, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger til alle vores kunder. Uanset om du repræsenterer en stor organisation, en mindre virksomhed, forening eller en kommune, kan vi hjælpe dig med at finde de perfekte frø til dit projekt. Vores ekspertteam kan guide dig gennem vores store udvalg af frø og hjælpe dig med at vælge det rigtige produkt til dine behov. Vi kan også tilbyde skræddersyede pakkeløsninger og rabatter til større ordrer. Så tøv ikke med at kontakte os og lad os hjælpe dig med at skabe det perfekte grønne projekt!

Samarbejde med Dansk Blindesamfund

Gør som +10.000 andre haveelskere

Catherina Hansen

Yderst tilfreds!

Yderst tilfreds!
Købte frø hos bland selv frø. -Der var i første omgang ikke så mange ærter med, som jeg havde troet.

Jeanette Arp

Alt ved det er godt!

God pris, god variation i sortimentet. Hurtig service og gode leveringsmuligheder.

Anders B.

Hurtigt, nemt og overskueligt

Hurtig levering. Stort set ingen emballage. Stor fan.

Maja Olsen

Nem hjemmeside

Nem hjemmeside, hurtig levering og fin indpakning. Jeg er rigtig godt tilfreds og glæder mig til at komme igang med at plante.

Majbrit K.

Fine frø jeg har modtaget

Det er fine frø jeg har modtaget i min ordre
Er glad for medlemsskab og har fået en fin velkomst og dejlig vejledning

Dean D. US

Love it so much

"Short dress in a printed viscose weave with a round neckline, opening with a button at the back of the Seams with small frill trims at the waist and on the sleeves and skirt. Unlined."

Skal vi også hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at udfylde formularen, hvorefter vi uforpligtende kan tage en snak omkring dit behov.