Frøviden hos Bland Selv Frø

Velkommen til Bland Selv Frø's blog, hvor du finder alt hvad du behøver at vide om dyrkning af økologiske grøntsager, krydderurter og blomsterfrø. Vi har samlet en masse nyttige informationer og tips til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din have.

Hos Bland Selv Frø tror vi på at dyrkning af økologiske grøntsager, krydderurter og blomsterfrø ikke kun er godt for miljøet, men også for vores egen sundhed. Derfor er alle vores frø 100% økologiske og uden brug af kemikalier. Vi ønsker at fremme bæredygtig dyrkning og hjælpe dig med at skabe en smuk og frodig have.

På vores blog kan du finde en række forskellige emner inden for dyrkning af økologiske grøntsager, krydderurter og blomsterfrø. Vi har samlet en masse nyttige guides og artikler, der kan hjælpe dig med at få en succesfuld høst.

Hvis du er nybegynder inden for havearbejde, kan vores "Min første køkkenhave - Hvad er de bedste grøntsagsfrø at så?" være en god start. Her kan du finde tips til valg af frø, jordforberedelse og pasning af planter. Vi anbefaler også vores artikel "Bedste afgrøder med lav vedligeholdelse", hvor vi giver vores bud på nemme og pålidelige grøntsager, der er lette at dyrke.

Hvis du allerede er erfaren inden for havearbejde, kan vores artikel "Hvad er sædskifte?" give dig inspiration til at tage din høst til det næste niveau.

Vi har også en række artikler om specifikke grøntsager og krydderurter, hvor du kan lære alt om deres dyrkning og brug. Fra tomater og basilikum til gulerødder og persille, vores guides vil hjælpe dig med at få succes med at dyrke og høste dine yndlings ingredienser.

Udover dyrkning af økologiske grøntsager og krydderurter, tilbyder vi også en række artikler om blomsterfrø. Fra blomsterbede til krukker og alt derimellem, vores artikler vil hjælpe dig med at vælge de rigtige blomsterfrø og dyrke dem med succes.