EU Økologisk

Vores nye frøposer

Hvad er baggrunden bag poserne?

Vi har arbejdet længe på at udvikle vores unikke frøposer. Frøposerne er lavet af cirka 20% tomatfibre, som stammer fra knuste affaldstomatplanter. De resterende 80% af frøposerne er lavet af 80% FSC-certificeret papir. På forsiden finder du en flot håndtegnet illustration, og på bagsiden en nem og let guide. Det bliver ikke nemmere!

Et univers af økologiske frø

Gør-det-nemt med vores poser

Vi ved, at vores kunder elsker at kunne finde ud af, hvordan man skal så frøene korrekt for at opnå succes. Derfor indeholder alle vores frøposer en nem og intuitiv guide på bagsiden. Guiden er udarbejdet med feedback fra vores fantastiske kunder. Du vil finde alt på poserne, lige fra såafstand, sådybde og den rette position til en komplet vejledning om, hvornår du skal begynde at så frøene.

Vores nøje udvalgte leverandører

Vores frø leveres fra en familieejet virksomhed i Holland, der fokuserer udelukkende på økologiske frø. Hvert år besøger vi dem personligt for at sikre, at kvaliteten er i top. Deres dedikation til økologi og vores tætte samarbejde er hjørnestenen i vores produktudvalg. Vi er stolte af at kunne tilbyde disse kvalitetsfrø til vores kunder.

Vi elsker glade kunder

Jeanette

Alt ved det er godt!

God pris, god variation i sortimentet. Hurtig service og gode leveringsmuligheder. Vildt fine færdig pakker med frø og små fine medfølgende skilte. Men det hele topper ved du får en KÆMPE E- manual med en kæmpe guide.

Manja

God pris, fint udvalg og økologisk!

Jeg har handlet to gange og har købt mange forskellige frø. Bl.a. to sorter spinat, blomsterblandinger, persille, basilikum 'cinnamon', indianermynte, forårsløg og rucola. Anbefaler.

Brit

Købte frø hos Bland selv frø for første

Købte frø hos Bland selv frø for første gang; var noget skeptisk for antal frø på grund af den meget lave pris. Blev meget positivt overrasket, der var markant flere eksempel vis gulerødsfrø end forventet. Samtidig er der større udvalg, så absolut ikke sidste gang, jeg handler her

Winni

Rigtig godt økologisk tilbud

Har lige købt rigtig mange poser frø fra Bland Selv Frø. De er både økologiske og billige sammenlignet med alle andre firmaer.

Melissa

Spændende og billige frø

Mange spændende frø, til billige penge. Modtog min pakke efter få dage. En fin konvolut med bobleplast og indeni var frøposerne men stor tydelig skrift, hvad der var i.

Susan

Supergod service og fed ide

Supergod service, lækre frø der næsten ikke kan vente med at spire, og virkeligt god ide at man kan nøjes med at købe mindre portioner så man kan gro en masse forskellige lækkerier i sit drivhus og have.

1-2 dages levering
100% Økologisk
Dansk iværksætteri
1-2 dages levering
100% Økologisk
Dansk iværksætteri